Tuesday, July 7, 2009

Terror and Hatebreed Live feelings...

Στο live αυτό της 2 Ιουλίου δεν θα πολυσταθώ.Αυτά τα πράγματα είναι υποκειμενικά.Για παράδειγμα εγώ πήγα για τους Terror και κατα τη γνώμη μου τα έσπασαν.Δυστυχώς τους Die Without και τους Last Hope δεν πρόλαβα να τους δώ αλλά είμαι σίγουρος ότι για μια ακόμη φορά θα ήταν φοβεροί.Οι Despised Icon δεν είναι του γούστου μου καθότι μέταλ δεν πολυακούω και οι Hatebreed ήταν ωραίοι αν και τους περίμενα πιο "ζωντανούς".

Εκεί που θα ήθελα να σταθώ ήταν μια δήλωση, εν μέσω τραγουδιών, του Scott Vogel (frontman των Terror). Είπε μέσες άκρες:

"Δεν με νοιάζει αν έχεις μακρυά μαλλιά ή αν είσαι ξυρισμένος,δεν με νοιάζει αν είσαι sXe ή πιωμένος, δεν με νοιάζει αν φοράς μπλουζάκι Madball ή Slayer, είσαι μέλος της οικογένειας μου"

Κάποιοι θριαμβολογούσαν αμέσως μετά γιατί επιτέλους δικαιώθηκαν.Αμ δε..

Γιατί ναι, δεν είναι τα μαλλιά, τα μπλουζάκια ή το αλκοόλ αλλά αυτός ο τύπος αναφερόταν σε ανθρώπους που πάνω απ'όλα δεν είναι περαστικοί και δεν εμφανίστηκαν σαν τα σαλιγκάρια σε μια συναυλία Hatebreed για να έχουν και άποψη.

Γιατί αυτοί μέχρι Hatebreed πάνε και η σκηνή για αυτούς μέχρι εκεί πάει.

Γιατί αν παίρνανε τα τροφαντά τους κωλαράκια να κατεβούν και σε κανά άλλο hardcore live θα πήγαινε πολύ μπροστά η σκηνή.

Γιατί ακόμα ρωτάνε ποιοί είναι οι Warzone.

Μέχρι να γίνουν όλα αυτά λοιπόν δεν έχουμε καμμία ανάγκη την κριτική τους και τους γράφουμε κανονικά στα παπάρια μας. Δεν τους πέφτει λόγος κι ας κάτσουν στην τρύπα τους μέχρι να ξαναγίνει το επόμενο hardcore live με καμιά hardcore μπάντα που θα την άκουσαν κάποτε στο Metal Invader.Τότε να ξαναβγούν να μας κάνουν κήρυγμα.

Ουστ!

2 comments :

Mr. Sleker HxC said...

pesta pesta pou mou skasane me tis bandanes.pou tous s o i a den tous exoun oute akousta...
thnx gia to turn it around btw :D

Anonymous said...

I don’t care what you think of me
I don’t hear what you say
You never had it, you never will
Keep your mouth shut and worry about yourself