Monday, August 31, 2009

Misery Signals,The Number Twelve looks like you,Locked In Live In Athens

Παραθέτω το δελτίο τύπου για το live της 2 Οκτώβρη με τη διοργάνωση της Catch The Soap Productions με τους
Misery Signals,The Number Twelve looks like you,Locked In



Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει:
Παρασκευή 2 Οκτώβρη
MISERY SIGNALS (HΠΑ)
THE NUMBER TWELVE LOOKS LIKE YOU (ΗΠΑ)
LOCKED IN (Ιταλία)
Go Ask Alice (Αθήνα)
Before The Devil Knows You Are Dead (Αθήνα)

@ Sin City (ex-Texas Necropolis) (Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5, Αθήνα)

Είσοδος:
€22 προπώληση/ταμείο

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Η συναυλία ξεκινάει στις 21:00

Σημεία προπώλησης:
http://miserysignals.eventbrite.com
Tickethouse - Πανεπιστημίου 42, Aθήνα
Rhythm Records - Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια

Λίγοι έχουν καταφέρει να στρέψουν τόσα βλέμματα πάνω τους από τα πολύ πρώτα τους βήματα, όσο οι Misery Signals. Οι metal κιθάρες περασμένες από τη βίαια αλεστική μηχανή του hardcore punk, οι οποίες τέλεια συνδυασμένα με ήσυχες μελωδικές γραμμές κατευνάζουν το κτήνος που ξυπνάνε οι κολασμένοι ρυθμοί τους, έχουν κάνει αναρίθμητα moshpits να παραμιλάνε για το νέο μεγάλο όνομα του χώρου! Εξάλλου, η Ferret Music είναι γνωστό ότι δε κάνει τυχαίες επιλογές…
www.miserysignals.net / www.myspace.com/miserysignals



Λίγο πριν όμως οι The Number Twelve Looks Like You, έχουν αναλάβει τον ρόλο της ακραίας περιπλοκότητας και των καθηλωτικών breakdowns! Έναν ρόλο που εκπροσωπούν επάξια από το 2003, με βάσεις σε ιδιώματα από το mathcore και το death metal εώς το hardcore punk και τη jazz! Η πρώτη επίσκεψη των νεαρών Αμερικάνων στην Ευρώπη -με τελευταία στάση στην Αθήνα- προβλέπεται υπερβολικά έντονη για να τη χάσει κανείς.
www.itsnumber12time.com / www.myspace.com/tntllu



Οι Ιταλοί Locked In είναι ίσως οτι πιο δυνατό έχει βγάλει η μεσόγειος στον σχεδόν straight hardcore ήχο. Με το ντεμπούτο τους να κυκλοφορεί από τη Hurry Up Records τον Οκτώβρη, και έχοντας ανοίξει σε θρύλους του είδους όπως οι Death Before Dishonor είναι έτοιμοι να οργώσουν τα pits, πάντα πιστά προσηλωμένοι στα ιδανικά του DIY!
www.myspace.com/lockedinhc



Τη συναυλία θα ανοίξουν δύο από τα πιο ελπιδοφόρα metalcore groups της Αθήνας με δυνατό πυρήνα οπαδών παρά το νεαρό της ηλικίας τους: οι Go Ask Alice (www.myspace.com/goaskalicegr) και οι Before The Devil Knows You Are Dead (www.myspace.com/beforethedevilknowsyouaredead).

Διοργάνωση:
www.ctsprods.com // www.catchthesoap.com

Με τη χορηγία του:
STUDIO ESOTERON
www.studioesoteron.gr
Κολοκοτρώνη 29, Δάφνη
Τηλ: 210 9732814
Κιν: 6947 803417
Πληροφορίες: info@studioesoteron.gr

Και την υποστήριξη των:
www.metaleagle.com // www.rocking.gr // www.postrip-community.org // Metal Hammer Magazine // www.rockandroll.gr // www.metalzone.gr // postengineering.blogspot.com // www.monolith.gr // www.southernrock.gr // www.metalhunter.eu // www.wakhc.blogspot.com // www.avopolis.gr/metal // www.mindradio.gr

No comments :