Thursday, August 20, 2009

Settle The Score,Eden Demise,Redound,Melekh,Against All Odds,Puppets Live Press Release

Το δελτίο τύπου για το live της 25ης Αυγουστου των STS,Eden Demise και αρκετών ακόμα.
Δείτε και στηρίξτε!

SETTLE THE SCORE, REDOUND, EDEN DEMISE, MELEKH, AGAINST ALL ODDS, PUPPETS

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
SIN CITY CLUB

SETTLE THE SCORE
Οι Settle The Score είναι μια απ' τις πιο αυθεντικές, δυνατές, τίμιες και πορωτικές μπάντες της ευρωπαϊκής hardcore σκηνής! Στα 10 χρόνια ύπαρξής τους έχουν παρουσιάσει φοβερές δουλειές όπως το κλασσικό πλέον "Five knuckle philosophy" και το πρόσφατο "Back to the streets". Μακριά από trends και παροδικές τάσεις, πιστοί στον ευρωπαϊκό ήχο και με φανερή αγάπη για το NYHC προσφέρουν τσιτωμένο, τίγκα στο groove, in your face hardcore, όπως πρέπει να είναι! Γνωστοί και τα καταστροφικά και γεμάτα ενέργεια live τους, έχουν περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη, Αμερική και Ιαπωνία, έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα hardcore festivals με αποτέλεσμα να γίνουν απ τις πιο αναγνωρίσιμες μπάντες της ευρωπαϊκής σκηνής! Το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου, οι Γερμανοί heavyweight hardcorers θα ταρακουνήσουν για τα καλά το Sin City club, σε ένα show που θα συζητηθεί! Get ready!

REDOUND
Aπ τη γειτονική Βουλγαρία έρχονται οι ισοπεδωτικοί Redound! Απ το 2003 μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει με το όνομα Envy, ένα demo το 2007 και ένα split CD με τους Bloodstained (Poland) και Crawling Ground (France) ενώ πρόσφατα, σαν Redound πλέον, κυκλοφόρησαν το υπέρβαρο "Upon you" από τη Spook records. Διπλά φωνητικά (σκιστά και brutal), βίαια beatdowns, και μεταλικά riffs γεμάτα τσαμπουκά είναι τα χαρακτηριστικά της πεντάδας απ τη Σόφια! Σίγουρα μια εμφάνιση που δεν πρέπει να χάσει κανένας φίλος του ακραίου ήχου!

EDEN DEMISE
Oι Αθηναίοι Eden Demise είναι σίγουρα μια απ τις καλύτερες hardcore μπάντες της Ελλάδας με αναρίθμητες συναυλίες σε όλη τη χώρα καθώς και στο εξωτερικό, με highlights, την εμφάνιση τους στο Λονδίνο με τους Knuckledust και Ninebar και φυσικά τη συμμετοχή τους στο φετινό Rockwave festival με τους Slipknot, Mastodon, Down μεταξύ άλλων. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length "The takeover" από την αμερικάνικη ανεξάρτητη hardcore εταιρία, On The Attack records! Ετοιμαστείτε για ultra violent dancing καθώς είναι κοινώς αποδεκτό οτι οι ζωντανές εμφανίσεις τους αποτελούν εγγύηση!

MELEKH
Επίσης από τη Σόφια, oι Melekh θα παρουσιάσουν το υλικό τους για πρώτη φορά στη χώρα μας! Έχοντας στο ενεργητικό τους ενα split CD με τους συντοπίτες τους Rezerven Plan, εμφανίσεις με μπάντες όπως οι Ignite, Death Before Dishonor, Born From Pain, και επιρροές απ΄όλο το φάσμα του μεταλικού hardcore είναι σίγουρο οτι δε θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

AGAINST ALL ODDS
Οι Against All Odds παίζουν Old school hardcore, στα χνάρια των Warzone και των Agnostic Front, ένα είδος που σπάνια ακούει κανείς από ελληνικές μπάντες πλέον! Ψάξτε για το πολύ καλό πρώτο CD τους που κυκλοφόρησαν πρόσφατα! Up tempo ρυθμοί, βαριές κιθάρες και καθαρά οργισμένα φωνητικά είναι ότι πρέπει για circle pits και ανελέητο moshin'!

PUPPETS
Το πολύ δυνατό line up, συμπληρώνουν οι Puppets, απ τη Νίκαια! Το πενταμελές σχήμα κινείται στο χωρο του metalcore με επιρροές απ' όλο το σύγχρονο αμερικάνικο ήχο! Το 2008 εμφανίστηκαν στο Schoolwave festival και κυκλοφόρησαν το πολύ καλό demo τους. Μην τους χάσετε!


OI ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 20:00
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 10 ΕΥΡΟ

www.myspace.com/settlethescore
www.myspace.com/redound
www.myspace.com/edendemise
www.myspace.com/melekh
www.myspace.com/againstalloddsgr
www.myspace.com/puppetsgreece

No comments :