Wednesday, October 22, 2008

Angry Young & Poor Festival Episode III



Πιστό στο ραντεβού του το Angry Young & Poor Festival θα γίνει για 3η φορά αυτό το Σάββατο στις 25 του Οκτώβρη στο An Club με τη γνωστή συνταγή του..μικτου roster δηλαδή ελληνικών και ξένων συγκροτημάτων.
Ομολογουμένως οι μπάντες που θα συμμετέχουν-τουλάχιστον οι ξένες-μου είναι πολύ λίγο γνωστές και αυτό είναι κάτι που θεωρώ θετικό μιας και πάντα (με εξαίρεση πολύ περιορισμένες περιπτώσεις) σκοπός του festival αυτού είναι να περάσουμε καλά με μπάντες που δεν γνωρίζουμε και που αργότερα θα γνωρίσουμε καλύτερα.
Με την περιορισμένη ακρόαση που είχα λοιπόν μπορώ με σιγουριά να πώ ότι το live θα είναι η...χαρά του fan του beatdown hardcore/metalcore.
Πέρυσι ήταν οι Straight Opposition που δεν νομίζω ότι χρειάζονται συστάσεις.Φέτος
headliners είναι οι Strength που βέβαια είναι μια μπάντα αρκετά παλιά (απο το 93) και που αν και δεν είμαι οπαδός του Beatdown hardcore πιστεύω οτί θα ικανοποιήσουν τους οπαδούς του είδους.Πάνω κάτω στα ίδια βήματα και οι-επίσης Γερμανοί-Bullfight που βέβαια είναι πολύ πιο "φρέσκοι" (ξεκινώντας να παίζουν το 2006) αλλά πολλά υποσχόμενοι.
Οι 4 υπόλοιπες μπάντες είναι ελληνικές και λίγο πολύ γνωστές.
Οι βολίωτες Die Without που περισσότερο..αθηναίοι μοιάζουν μιας και τους βλέπουμε συχνά και μάλιστα σε πολύ δυνατά lives κρίνω πως δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το show δεδομένου του ότι παίζουν κατεξοχήν brutal hardcore.
Οι...guests του φεστιβάλ Human Battle σίγουρα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο το hardcore attitude των υπολοίπων groups μιας και είμαι σίγουρος οτι το γρήγορο Street Punk με επιρροές Riot Squad αλλά και Casualties που παίζουν θα βάλει τα γυαλιά σε πολλούς.θα με θυμηθείτε..
Οι Fall Of Man παρουσιάζουν ένα ύφος μελωδικού punk με metal περάσματα και οι Eternal Hated γνωστοί για όποιον είδε τους As I Lay Dying (μιας και έπαιζαν support εκει) παίζουν metalcore.
Απο εμένα ένα μπράβο σε όλες τις μπάντες που θα συμμετέχουν αλλά και στο διοργανωτή.

Enjoy and Support your local scene!
Cheers!

Info:
Strength
Bullfight
Die Without
Human Battle
Eternal Hated
Fall of Man

Είσοδος: 10 ευρώ
Doors Open: 20.30

Πληροφορίες:
www.myspace.com/keepitrealhc
www.wakhc.blogspot.com

No comments :