Sunday, October 26, 2008

What's new #1

Πάντα τα φεστιβάλ του Angry Young and Poor πέρα απο τα shows είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία να "ενημερώσουμε" τη δισκοθήκη μας μιας και ο εν λόγω διοργανωτής πάντα φέρνει μαζί του μέρος του distro του (links για το οποιο θα βρείτε στα links αυτού του blog).
Χτες λοιπόν έπεσε στα χέρια μου το Hate the neighbours των Brat Pack.Πρόκειται για μια μπάντα απο το Nijmegen της Ολλανδίας και αυτή είναι η πρώτη της κυκλοφορία πέρα απο ένα demo του 2006/2007.Το στυλ τους κυμαίνεται στα πλαίσια του Youth Crew hardcore ωστοσο έχουν και πάρα πολλά μελωδικά στοιχεία που θυμίζουν Rancid αλλά και γρήγορα περάσματα που θυμίζουν Vitamin-X αλλά και τους Adolescents.Μπορώ να πω πως το προτείνω ανεπιφύλακτα για τους φίλους του Youth Crew hardcore.



Μπορείτε να το βρείτε εδώ για να έχετε άποψη.

-Οι Strength Inside είναι μια μπάντα για την οποία ήθελα να γράψω εδω και περίπου ένα μήνα όταν και άκουσα την κυκλοφορία τους Youth Crew is back.Ο ορισμός του Youth Crew hardcore με σαφείς επιρροές απο Gorilla Biscuits και Youth Of Today αλλά και αργά σημεία που θυμίζουν Warzone αλλά και πιο..αργά του ύφους των Judge.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και είχα εντυπωσιαστεί όταν το άκουσα.



Μπορείτε να βρείτε το album εδώ.

Στα μικρά μικρά τώρα:
-νέο live CD για τους Comeback Kid που λέγεται Through the noise.Kατά τω γνώμη μου βιαστικό και ίσως οι μελωδίες τους να μην μπορούν να αποδωθούν καλά σε ένα live CD.

-νέο CD και για τους Pro-Pain με τίτλο No end in sight.Νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω για το cd αυτό καθώς πλέον αρμόδιοι μάλλον είναι οι του Metal Hammer.Και τα λίγα στοιχεία hardcore που είχαν τα έφαγε η μαρμάγκα ενώ μάλλον έχασαν και την επιθετικότητα στον βαθμό που την είχαν.

-Δυστυχώς το μέγιστο live των Slapshot ακυρώθηκε και ακούγεται ότι το κοιτάνε για να γίνει άλλη ημερομηνία.Παρ'όλ'αυτά στις 8 Φεβρουαρίου έρχονται οι Ringworm που σίγουρα δεν είναι αμελητέα ποσότητα.


Stay Tuned!

No comments :