Tuesday, November 4, 2008

What's New #4

Καλημέρα!
Αποτοξίνωση απο Αμερική σήμερα.Απλά γιατί έτυχε..Το μενου πάντως έχει πολύ καλά πράγματα σήμερα.Για πάμε...

> Payback(NL)-Ultraviolent

Οι Ολλανδοί Payback (όχι οι Ιταλοί ή οι Ισπανοί-ναι υπάρχουν και αλλοι 2) κυκλοφορούν το δεύτερο Full Length τους με τίτλο Ultraviolent και πραγματικά η μουσική του υποστηρίζει επάξια τον τίτλο του.
Ας τα πιάσουμε απο την αρχή.Για όσους έχουν ακούσει το προηγούμενο album (Old School Warriors) και το Ultraviolent κινείται στα ίδια μοτίβα αλλά με σαφώς πολύ καλύτερη παραγωγή.Για τους υπόλοιπους,οι Payback παιζουν μια μίξη των φωνητικών των Only Attitude Counts με αρκετά beatdown σημεία και επιρροές απο Skarhead σε αρκετά κομμάτια τους.Επίσης το album αυτό περιλαμβάνει και μια καταπληκτική διασκευή-έκπληξη του Born to raise hell των Motorhead.



Το περιμέναμε και μας αποζημίωσε.
Αξίζει λιώσιμο!

> Ray-Demo 2008

Μπορεί το demo αυτό να μην είναι φρέσκο φρέσκο (αρχές τους 2008) αλλά ήθελα να γράψω για αυτή τη μπάντα απο τη Ρωσσία που έχει πραγματικά πολύ καλές προοπτικές.Το demo περιέχει μόλις 3 τραγούδια και αν κανείς ξεπεράσει το ζήτημα του ρώσσικου στίχου (που όπως και να το κάνεις ακούγεται κάπως στην αρχή) σίγουρα θα γουστάρει το ύφος.Old school hardcore με παραγωγή που σου δίνει μια αίσθηση πρόβας χωρίς να είναι άσχημη κάτι που δίνει εναν επιπλέον old school τόνο στο album.Μάλιστα λένε ότι ετοιμάζουν full length σύντομα.Για να δούμε...



Κατεβάστε το εδώ

> Bloodline ltd-This is our way

Οφείλω να παραδεχτώ πως δεν πίστευα ότι αυτό το album θα αναφερθεί σ'αυτό το blog για 2 λόγους: το όνομα και λίγο το εξώφυλλο.Πιστευα ότι θα παίζουν τουλάχιστον metal.Κι όμως όχι!Εν τέλει το γούσταρα πολύ.
Οι Bloodline Ltd έρχονται απο τη Νότιο Αφρική(!!! δεν είναι φοβερό?) και παίζουν απο το 2005.Δηλαδή άργησαν αλλά τα κατάφεραν βγάζοντας ένα δίσκο μετα από 3 χρόνια.Το This is our way έχει πολλά στοιχεία απο Barcode (κυρίως τη φιλοσοφία της παραγωγής αλλά και πολλά μουσικά στοιχεία) παίζοντας old school new york style hardcore.Σαφώς τα beatdown hardcore στοιχεία δεν λείπουν αλλά είναι αρκετά λίγα.Ακούγεται οτι είναι αυτοί που θα ανοίξουν για τους Terror στο live στη χώρα τους το 2009.Κάτι λέει...



Αν θέλετε να τα σπάσετε κατεβάστε το εδώ.

LIVE INFO

Αυτή την Κυριακή 9/11 στο Methexis Bar στο Βόλο γίνεται Hardcore live με τους:
Die Without, Against All Odds, Omixli , Voidwalker, Poiotita, Overpain κάποιοι από τους οποίους θα απασχολήσουν σίγουρα μια αναφορά που πρέπει κάποτε να γίνει στην ελληνική hardcore σκηνή.Για το συγκεκριμένο live πάντως το μενού έχει απ'ολα-από old school hardcore μεχρι και street punk αλλα και sludge!Όσοι είστε γύρω τιμήστε το.


P.S.θα κουράσω και το ξέρω..αλλα ΠΟΣΟ γαμάει το καινούριο H2O και ΠΟΣΟ γαμάτο είναι το πιτσιρίκι που με σκανδιαλιάρικη φωνή λέει hardcore/straightedge κλισέ καθε τοσο;!

Cheers till next time!

No comments :