Monday, November 10, 2008

What's Old#1

Καλημέρα και καλή εβδομάδα..
Επειδή η αδράνεια είναι κακό και ασυνήθιστο πράγμα "ανοίγω" νέο series με τίτλο "What's Old" κι αυτό γιατί όπως και να το κάνεις δεν θα υπάρχει κάθε μέρα ένα καινούριο καλό hardcore album.Στην ουσία το What's Old υπάρχει ήδη με τις αναφορές σε παλιά album (Blood For Blood κλπ.) όμως τώρα καθιερώνεται.Για να δούμε..

> Backsight - Kids On The Move: Bridging Oceans Split

Εντελώς καλοπροαίρετα οι 2 αυτές μπάντες μοιάζουν αρκετά αν και τις χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα.Για του λόγου το αληθές οι Backsight είναι γάλλοι ενώ οι Kids on the move μαλαισιανοί(!).
Το Bridging Oceans του 2007 λοιπόν είναι ένα 6+6 split από αυτές τις δύο μπάντες που παίζουν μελωδικό hardcore με πολλά sing alongs που θυμίζουν μπάντες όπως οι Champion,Betrayed,Bane και όλο αυτό το συνάφι.Το cd αυτό που όσο περισσότερο το ακούς τόσο πιο συμπαθές σου γίνεται αξίζει σίγουρα μια ακρόαση (τουλάχιστον) από τους οπαδούς των παραπάνω group αλλά και των Comeback Kid.



Δοκιμάστε εδώ.

> Go For Broke-Open Your Mind EP

Του 2007 και αυτό το album.Οι σουηδοί Go For Broke παίζουν ακριβώς το youth crew style hardcore που δηλώνουν.Καθαρές επιρροές από Gorilla Biscuits και Youth Of Today στο ep Open Your Mind που το ομώνυμο κομμάτι και πρώτο του δίσκου σε αρπάζει απο τα μαλλιά και στο "επιβάλλει".Πρώτο EP λοιπόν μετά απο 2 demo για τους Σουηδούς που το κρατάνε ψηλά.Καλή συνέχεια.



Το βρίσκετε εδώ

> Pledge-Burning Bridges (Demo)

Παρότι θα μπορούσε να έχει λίγο καλύτερη παραγωγή το Burning Bridges των Pledge δίνει ένα ωμό-Champion meets Bane meets Carry On meets Floorpunch-ήχο χωρίς πολλά πολλά.Φυσικά η θεματολογία είναι Straightedge και ότι αυτό συνεπάγεται.Το album περιλαμβάνει 5 κομμάτια αρχιδάτου hardcore και πιστεύω αξίζει το χρόνο σας.
Κλικ!

Υ.Γ.Μόλις είδα split Trapped Under Ice-Dirty Money.Αναφορά Σύντομα.

Υ.Γ.2 Ο καιρός χαλάει σιγά σιγά.Καλή βδομαδα και καλά κουράγια.Βαστάτε γερά!

Cheers..

No comments :