Monday, August 9, 2010

Terror - Keepers Of The Faith

Το οτι οι Terror έχουν αλλάξει το στυλ τους με το πέρασμα του χρόνου είναι δεδομένο. Λίγο η παραγωγή λίγο οι επιρροές έφυγαν από το "πρωτόγονο" - γαμάτο - επιθετικό στυλ του Lowest Of The Low και μέσα σε 7 χρόνια έχουν κυκλοφορήσει διάφορα albums όπως το The Damned The Shamed (2008) με πιο στεγνή βαρυά παραγωγή και πιο new school προσανατολισμούς.
Έτσι και το καινούριο τους EP με τίτλο Keepers Of The Faith.

Το album έχει φοβερή παραγωγή που σε προκαλεί να το βάλεις πολύ δυνατά και να το απολαύσεις. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι Terror στην κυκλοφορία αυτή παρουσιάζονται πιο προσγειωμένοι ( σε θέματα ταχύτητας ) από ποτέ, με 2 αργά και 2 midtempo τραγούδια αλλά και πιο πειραματικοί, με solos και μελωδίες κάτι που δε συναντούσαμε συχνά στα κομμάτια τους μέχρι τώρα.



Οφείλω να παραδεχτώ ότι αν και έχω πάψει να τους ακολουθώ με την ίδια θέρμη που είχα στις πρώτες κυκλοφορίες, εντούτοις το Keepers Of The Faith μου άφησε μια πολύ καλή αίσθηση (τα Keepers Of The Faith και Never See Your Face Again είναι κομματάρες και θυμίζουν - πέραν της παραγωγής - τα παλιά καλά αργά Terror κομμάτια) και συνιστώ να του δώσετε μια ευκαιρία (όχι οτι περιμένατε εμένα).

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

No comments :