Friday, August 20, 2010

Unrestrained live in Greece!

Η World’s Appreciated Kitsch παρουσιάζει:

UNRESTRAINED
(Vermont, USA)
RUINED FAMILIES
BANDAGE
AIM.SHOOT.KILL

MAD + Closer Club
Δεκελέων 12, Γκάζι, Αθήνα
Σάββατο 28 Αυγούστου 2010
Ticket: 8 euros
Doors open: 20.00
1st band: 20.30

Μία από τις πιο ανερχόμενες hardcore / punk μπάντες της ανατολικής πλευράς των Ηνωμένων Πολιτειών επισκέπτεται την χώρα μας για 2 shows. Με μόλις 4 χρόνια παρουσίας στην σκηνή, οι Unrestrained έχουν καταφέρει να γίνουν γνωστοί στην underground hardcore σκηνή όλου του κόσμου, χάρη στα γεμάτα ενέργεια και πάθος shows που δίνουν, καθώς και στο γεγονός ότι είναι μία από τις πιο dedicated hardcore μπάντες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Το Σάββατο 28 Αυγούστου η 2μηνη ευρωπαϊκή τους περιοδεία κάνει στάση στο Mad + Closer club! Μαζί τους 3 από τις καλύτερες local μπάντες του hardcore / punk ήχου. Μην το χάσετε…

UNRESTRAINED:
Δημιουργήθηκαν στο Vermont των Ηνωμένων Πολιτειών το 2006 από τις στάχτες δύο σημαντικών groups της περιοχής, τους My Revenge! (με δίσκους στην Thorp Records, που έχει μεταξύ άλλων κυκλοφορήσει Madball, Slapshot, Blood For Blood κτλ.) και τους Dog Days. Από τότε έχουν πραγματοποιήσει full περιοδείες σε Αμερική και Ευρώπη, με μπάντες όπως οι I Refuse και οι Run Riot, ενώ, παράλληλα, έχουν στο ενεργητικό τους ένα demo 7” / CD, splits με Dead Icons και I Refuse, ένα ακόμα EP, καθώς και τον ολοκαίνουριο ομότιτλο full length δίσκο τους. Ανήκουν στο roster των εταιριών Seasick Records από την Νέα Υόρκη (μαζί με μπάντες όπως οι The Effort και οι Bulldog Courage) και Crossface Records από το Ohio.
Η μουσική των Unrestrained μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα μίγμα από 90s hardcore με old school περάσματα. Έχουν, σαφώς, επηρεαστεί από μπάντες όπως οι Trial, Strife, Kill Your Idols, Unbroken, Minor Threat και Black Flag.
Αυτό, όμως, που ξεχωρίζει τους Unrestrained από το σωρό των νέων hardcore groups είναι η ενεργητικότητα των shows που δίνουν, το πόσο αφιερωμένοι είναι στο hardcore κίνημα (είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν κάνει ένα mini tour με ποδήλατα…!), οι άκρως φιλοσοφημένοι στίχοι τους (τόσο κοινωνικο – πολιτικά, όσο και προσωπικά), καθώς και η θετική ένταση που διακρίνει τις συναυλίες τους.
Info: www.myspace.com/unrestrainedvt

RUINED FAMILIES:
Οι Ruined Families μόλις επέστρεψαν από το 10ημερο ευρωπαϊκό τους tour, κατά την διάρκεια του οποίου μοιράστηκαν την σκηνή με μπάντες όπως οι Carpathian, Ruiner, Hang The Bastard, Fredag Den 13:E, Almost Home κτλ., ενώ επίσης συμμετείχαν στο Fluff Fest στην Τσεχία, μαζί με την αφρόκρεμα της underground σκηνής (βλ. Amen Ra, No Turning Back, Vitamin X, Iron Lung).
Παράλληλα, στα μέσα Ιουλίου κυκλοφόρησε και ο πρώτος τους δίσκος σε μορφή βινυλίου και με τίτλο ‘Four Wall Freedom’.
Mε επιρροές από μπάντες όπως οι Cursed, Integrity, Rise & Fall, Have Heart και Orchid, δικαίως θεωρούνται ως μια από τις μοναδικές ελληνικές μπάντες σε αυτό το είδος, καθώς και μια από τις καλύτερες μπάντες της ελληνικής punk / hardcore σκηνής.
H συγκεκριμένη συναυλία θα είναι release show για τους Ruined Families!
Info: www.myspace.com/ruinedfamilies

BANDAGE:
Οι Bandage έχουν καταφέρει να φέρουν το local punk rock α λα 90s (βλ. παλιότερες κυκλοφορίες της Epitaph και Fat Wreck) back on the map!
Το power trio από την Αθήνα, μετά το support στους Bouncing Souls και τα one off shows σε Βόλο και Αθήνα, επικεντρώθηκε στην ηχογράφηση της πρώτης τους κυκλοφορίας ever, την οποία και αναμένουμε σύντομα.
Όποιοι γουστάρουν παλιούς Bad Religion, No Fun At All και Adolescents, αποκλείεται να μην λατρέψουν τους Bandage!
Info: www.myspace.com/bandage

AIM.SHOOT.KILL:
Οι Aim.Shoot.Kill υπάρχουν από το 2006, και, παρά τις περιορισμένες εμφανίσεις τους, θεωρούνται από αρκετούς ως μια από τις πιο ανερχόμενες μπάντες της ελληνικής punk rock σκηνής.
Συνδυάζουν άψογα το 90s punk rock με ψήγματα post – hardcore, έχοντας επηρεαστεί τόσο από τους Face To Face, Lagwagon, Descendents και The Lawrence Arms, όσο και από τους Leatherface, Hot Water Music και Jawbreaker. Αυτό τον καιρό ηχογραφούν το πρώτο τους LP.
Info: www.myspace.com/aimshootkill06


WORLD’S APPRECIATED KITSCH
e-mail: hxf_prodaxionz@yahoo.com
blog: www.wakhc.blogspot.com
myspace: www.myspace.com/keepitrealhc
last fm: www.lastfm.com/user/WAK2010
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και το show αρχίζει στις 20.30.

Read more: http://events.myspace.com/External/MySpaceMessage/Event/View/6847455/4?hd=5y92uSsYA_8LotYCTmz8zLsJ741o3IaFCb9HXVeG1e0%2C#ixzz0xAvQ1Yxv

No comments :