Wednesday, November 12, 2008

What's Old #2

Γειά κ χαρά!

Το What's Old καλά κρατεί και ανατρέχοντας στη μουσική μου βρήκα 2 cds που είχα καιρό να ακούσω και πιστέυω αξίζουν αναφορά.

Ένα απο τα δύο είναι το Answer That & Stay Fashionable των A.F.I.. Ξέρω ότι πολλοί ενδεχομένως να έχουν ξενερώσει με την τωρινή κατάσταση της μπαντας και το απαράδεκτο look τους αλλά κάποτε ήταν...άνθρωποι.Σ'αυτό το album παίζουν punk rock με πολύ λίγα στοιχεία hardcore (απειροελάχιστα) και στίχο με περιεχομενο..πρωτου προσωπου.Γρήγορα αλλά και αργά κομμάτια και ήχος ακριβώς στο μεταίχμιο του punk των late 80s και late 90s (το cd κυκλοφόρησε το 1995) είναι -κατά τη γνώμη μου- κατάλληλο για τους φίλους του ήχου αυτού αλλά και του hardcore punk ήχου.
Μια δοκιμή πιστεύω θα σας πείσει!



...εδώ

Το Value Driven των αμερικάνων Better Than A Thousand είναι ένα αρκετά γρήγορο album (και συνεπώς σύντομο-μόλις 23 λεπτά για 12 τραγούδια) που κυκλοφόρησε το 1998.Κινείται στο ύφος και την ταχύτητα των 7seconds με καλύτερη παραγωγή (άλλες εποχές τότε βέβαια) χωρίς όμως να αφήνουν αυτό το positive συναίσθημα στον ακροατή.Αυτό είναι ίσως και ένα απο τα λίγα στοιχεία που δεν θυμίζουν 7seconds.Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα κατά τη γνώμη μου cd της "σχολής" αυτής από το 95 και μετά.Personal Favorite: Poison in your brain



Must have!Κατεβάστε το
εδώ!

Σφήνα:
Κάτι πιο φρέσκο:

> A Day to remember - For those who have heart

Μελωδικό hardcore με beatdown σημεία,καθαρά και βρώμικα φωνητικά που φλερτάρει έντονα με το metalcore.Rise Against meets Born From Pain στο For those who have heart των A Day to remember. Όχι άσχημο..



Click!

Καλό απόγευμα!


Υ.Γ.Το σημερινό post είναι αφιερωμένο στον αδερφό μου Χ. που φεύγει για φαντάρος αύριο.Καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα με το καλο!

1 comment :

Fontas said...

Wraios re! Etsi anaivase kamia punkia na goustaroume :D