Monday, May 3, 2010

In case you dont know...H2O GOOOOOO!!!

Βράδυ Παρασκευής, με μια βδομάδα βαριά για όλους και μεσα στη γενική μουντάδα που έχουν επιβάλει τα τελευταία πολιτικά "κατορθώματα".. Τουλάχιστον για εμένα η κατάσταση δεν ήταν τόσο positive την περασμένη Παρασκευή όταν κατηφόριζα νωρίς νωρίς για το "Κύτταρο" όπου θα έβλεπα τους H2O κάτω, αλλά και πάνω στη σκηνή. Χωρίς να θέλω να ξεκλέψω κάτι από τη συνέντευξη που θα ανεβάσω (ελπίζω) όταν έχω χρόνο, οι H2O ήταν πάρα πολύ κουρασμένοι και με λίγες ώρες ύπνο αλλά όπως είπε και ο Toby "Είμαστε πτώματα αλλά θα τα σπάσουμε εκεί πάνω".

Και έτσι έγινε.
Στην αρχή η προσέλευση του κόσμου ήταν απογοητευτική, ίσως επειδή δεν έβρισκαν λόγο να μπουν στο club για τα support acts (πολύ κακώς).

Πρώτοι στη σκηνή οι All around heroes που είναι μια νέα μπάντα στο χώρο του california style punk με εμφανείς επιρροές από NOFX και Pennywise με μια πιο πειραματική χροιά. Ήταν η πρώτη φορά που τους άκουγα και έμεινα με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις (μάλιστα θα γράψω και κάποιο review για το demo που είχαν μαζί τους). Πιστεύω πως live με το live αποκτώντας μεγαλύτερη άνεση έχουν αρκετά πράγματα να δώσουν.

Σειρά είχαν οι Die Without μεγαλύτερο μέρος των οποίων δυστυχώς έχασα λόγω της συνέντευξης. Η γενική εντύπωση που απέκτησα από τον κόσμο ήταν ότι έπαιξαν πολύ καλά.
Βγαίνοντας από το backstage είδα σχεδόν τον τριπλάσιο κόσμο στο μαγαζί απ'ότι πριν. Το Κύτταρο ήταν σχεδόν γεμάτο πλέον. Και λίγα λεπτά μετά η παρέα από τη Νέα Υόρκη έκανε την εμφάνιση της στη σκηνή με το 1995 αν θυμάμαι καλά και επικράτησε πανικός. Το setlist ήταν μοιρασμένο σε όλα τα albums αλλά όπως είναι λογικό δόθηκε έμφαση στο τελευταίο τους album, Nothing to prove. Εν μέσω άλλων έπαιξαν και τα Family Tree,Faster Than The World,Nothing To Prove,What Happened,Guilty By Association,One Life One Chance,5 Year Plan,Thicker Than Water,Still Here και πολλά άλλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά διαστήματα ο ήχος είχε μεγάλα προβλήματα με αποτέλεσμα να διακοπεί το show μπόλικες φορές και να επιμηκυνθεί έτσι η διάρκειά του. Σε κάθε περίπτωση δεν παύει να έιναι ένα από τα καλύτερα hardcore shows που έχουν γίνει στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό και σίγουρα ελπίζουμε να τους ξαναδούμε πολύ σύντομα.

Stay Positive!!

No comments :