Monday, May 10, 2010

Sick Of It All νέο album!

Γεια χαρα.

Η Νέα Υόρκη, μέσω ενός από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της, προσέφερε πρόσφατα άλλο ένα hardcore album. Ο λόγος για το Based On A True Story που είναι το καινούριο album των Sick Of It All που φυσικά έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά της hardcore σκηνής.
Ομολογώ πως από το Death To Tyrants είχα την εντύπωση ότι οι μεγάλοι νεοϋορκέζοι έχουν πάρει την κατιούσα. Δυστυχώς και το καινούριο album δεν με έπεισε ιδιαίτερα, αφού δεν βρήκα κάτι το πιασάρικο ή αντιπροσωπευτικό (όπως και στο Death To Tyrants άλλωστε) και επιπροσθέτως υπάρχει και μια ιδιαίτερα metalική αίσθηση στον ήχο.
Φυσικά υπάρχουν και στιγμές ενθουσιασμού το "A Month Of Sundays" που είναι κλασσικό κομμάτι Sick Of It All και το πολύ ενεργητικό Good Cop αλλά ώς επί το πλείστον τα κομμάτια κατά τη γνώμη μου κινούνται στα ρηχά.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Sick Of It All ανέβασαν πριν την κυκλοφορία του album τους όλα τα κομμάτια στο myspace τους για ακρόαση κάτι που φυσικά είναι προς τιμή τους.
Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι το Based On A True Story είναι ένα μέτριο album, γεγονός που ίσως (προφανώς) οφείλεται στο οτι οι new york legends έχουν βάλει από παλιά τον πήχη πολύ ψηλά, κλασσικό φαινόμενο για μπάντες του επιπέδου τους.



Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι οι Sick Of It All επισκέπτονται τη χώρα μας μαζί με τους Earth Crisis και τους Walls Of Jericho σε ένα τεράστιο live όπως έχει ανακοινωθεί από τη Hard Times Athens στις 6/8/2010.

Όσο για το album ακούστε και κρίνετε!

No comments :